Pon - Ned: 00h - 24h

Lokalizacija:

Sky Barman

Sky Barman aplikacija

SKY Barman aplikacija je idealna za goste ugostiteljskih objekata koji mogu daljinskim putem praviti porudžbine. Prvenstveno je namenjena za kafiće i restorane sa visokom frekvencijom gostiju, jer ubrzava sistem poručivanja i obezbjeđuje preciznost porudžbina.

Probajte besplatno

SKY BARMAN APLIKACIJA

SKY Barman aplikacija predstavlja digitalni meni integrisan sa SKY POS sistemom i omogućava da se vaš meni pojavi na dlanu svakog kupca, bez obzira koji tip uređaja koristi. To je jednostavan način da učinite njihovo iskustvo bogatijim, zbog čega će sigurno da se vrate, jer je brzina neizostavni deo današnjeg života uopšte. Ključna stvar je da ljudi nemaju dovoljno slobodnog vremena, potrebna im je brza usluga, sa druge strane, ako ubrzate poslovni proces, to automatski može da povuče veći broj gostiju koji će posjetiti vaš objekat, bilo da je riječ o restoranu, fast food-u, kafiću I sl.

Upotreba digitalnih menija promenila je način na koji naručujemo u restoranima. To nas je dovelo do modernijeg načina vizuelizacije ponude, koji je udobniji i praktičniji. Jednostavnim skeniranjem QR koda mobilnim uređajima, gosti mogu lako da pregledaju vaš meni. Ovo ne samo da poboljšava trenutno iskustvo vaših gostiju, već pomaže da se smanji kontakt i ubrza proces rada.

Kako radi SKY Barman

SKY Barman je projektovan da radi na svim mobilnim uređajima i proces je sledeći:

 • gost skenira QR kod digitalnog menia,
 • nakon skeniranja, otvara se digitalni meni,
 • gost kreira porudžbinu,
 • konobar dobija obaveštenje na POS blagajni i u štampanom obliku na POS štampaču,
 • konobar preuzima porudžbinu i radi dalju obradu,
 • gost ima mogućnost da prati status porudžbine.

SKY BARMAN aplikacija radi direktno sa SKY POS i SKY TABLET blagajnama što omogućava automatizaciju procesa zaprimanja porudžbina od strane gostiju. Nakon kreiranja porudžbine, od strane gosta, porudžbina je automatski prosleđena na POS blagajnu, gde konobar ili prodavac mogu lako preuzeti, snimiti na sto ili izdati fiskalni račun. Gost pored naručivanja ima mogućnost pozivanja konobara da dođe do stola kao i mogućnost zahtevanja računa od strane konobara. U SKY BARMAN aplikaciji je ugrađen modul za praćenje porudžbine kako bi gost mogao lako da prati status svoje porudžbine.

Sky Barman

Zašto baš SKY Barman?

Zadovoljni gosti
Brza i modernizovana usluga će sigurno naići na veliko zadovoljstvo kod, pre svega, mlađe populacije, ali I kod svih onih kojima je brzina usluge važna, a to je već 99% onih koji posjećuju ugostiteljske objekte.

Unapređenje poslovanja
Uz pomoć Sky Barman aplikacije gost veoma lako daljinski kreira i uređuje porudžbinu. Ova tehnologija vam omogućava da brže I lakše komunicarate sa gostom, naročito u vreme veće frekvencije, kada će ova aplikacija da ubrza posao i pomogne vašem osoblju da brže isporučuje porudžbine.

Štedite novac
Digitalni meniji štede novac. Štampani meniji su skupi, posebno kada je potrebno često raditi izmjene. Sky Barmen vam omogućava da lako kreirate meni koji zadovoljava potrebe vaših klijenata. Lako se mijenja, ažurira i dodaju nova jela.

Privucite nove i zadržite redovne goste
Kada se vašim gostima dopadne način na koji ih služite, njihov povratak je neizbježan. Digitalni meni je danas sve privlačniji gostima. Ekran vam omogućava da dodate slike jela ili pokažete gostima kako su pripremljena, što utiče na njihova čula i omogućava im da kod vas iskuse nešto novo I drugačije…a pored toga gledajte da ih dodatno stimulišete kako bi vam dali možda i recenziju sa 5 zvezdica.

Bolji uvid i precizni podaci
Podaci u realnom vremenu govore šta gosti naručuju i šta možete da uradite bolje na tom planu. Saznajte šta najviše vole, pa na osnovu toga pravite dalje planove i isporučite nešto što je zaista posebno.

Prilagođen vašem brendu
Prva stvar koja privlači pažnju kupca je vizuelni izgled, stoga I SKY Barman se prilagođava Vašem brendu.

Funkcionalnosti SKY BARMAN aplikacije:

 • Rad sa artiklima, grupama artikala i komentarima direktno iz SKY Office aplikacije
 • Daljinsko kreiranje i uređivanje porudžbina od strane gostiju
 • Praćenje statusa porudžbine
 • Pozivanje konobara
 • Izdavanje računa po načinu plaćanja
 • Mogućnost izdavanja gotovinskog računa
 • Intuitivno korisničko okruženje

Beskontaktno naručivanje je postalo velika stvar. Uz Sky Barman sve što treba da uradite je da se obratite nama. To je tehnologija koja je danas neophodna svakom ugostiteljskom objektu. Aplikacija je jednostavna za korišćenje i pruža vam mogućnost da poboljšate odnose i lojalnost sa svojim gostima.

Omogućite naručivanje i plaćanje direktno sa stola, kako bi ste svom osoblju dali više prostora i povećali prosečnu količinu porudžbina, a samim tim poboljšali poslovanje.

Ukoliko se prijavite, imate mogućnost da isprobate SKY POS besplatno!

Nakon prijave poslaćemo Vam sva potrebna uputstva na vašu e-mejl adresu.

Prijavite se i probajte Sky POS besplatno
PRIJAVA NA NEWSLETTER

Prijavom na newsletter slažete se sa uslovima korišćenja
Internet prezentacije SKY POS.