Pon - Ned: 00h - 24h

Lokalizacija:

POS oprema

POS oprema

POS OPREMA - KLJUČ STABILNOG POSLOVNOG PROCESA

 

Neprekidni razvoj IT tehnologija, donosi nam permanentno unapređenje mogućnosti same POS opreme. Ona se danas nametnula kao osnov svake digitalizacije i modernog načina poslovanja. Sa sobom donosi toliko ušteda i novih biznis mogućnosti, da je bez nje je nemoguće biti konkurentan na tržištu. Jednostavno, moderno poslovanje ide u smjeru automatizacije i digitalizacije poslovanja, a u temelju svega toga j POS oprema. 

Samo letimičan pogled na uštede postignute primjenom POS opreme, kroz automatizaciju procesa i povećanje produktivnosti, jasno pokazuje da je reč o investiciji koja veoma brzo vraća uloženo u nju. 

POS oprema je postala glavni izvor informacija o poslovanju u realnom vremenu. Na veoma lak i pregledan način odgovornima su dostupni kompletni izveštaji o poslovanju, po mnogo različitih parametara. Ovo bitno olakšava posao vlasnicima i štedi njihovo vrijeme. Sada su dostupni i alati koji jasno markiraju lošije performanse poslovanja i pomažu u donošenju poslovnih odluka.

Pored toga, POS oprema je postala nezaobilazni izvor informacija o poslovanju za razne integracije odnosno razmene podataka sa drugim softverima (ERP, knjigovodstveni softveri i sl). Formiranje tako naprednog i jedinstvenog IT okruženja, cijelo poslovanje dodatno unapređuje i podiže na još profitabilniji nivo.

Sve ovo ne bi bilo moguće bez razvoja same POS opreme. Pri tome prije svega mislimo na računare i štampače prilagođene za POS sektor. Konkurencija je na globalnom nivou veoma jaka, a slično je i kod nas na tržištu. Postoji dovoljno širok izbor da svako može da nađe za sebe najadekvatniju ponudu. Ipak, postoje svjetski priznata imena koja imaju specifičnu težinu veću od konkurencije. Sky POS, kao firma koja je godinama prisutna u POS sektoru, ostvarila je direktnu saradnju sa najrelevantnijim svjetskim proizvođačima više vrsta POS opreme. 

U oblasti samih računara koji su optimizovani za rad u POS sektor, svakako se ističe kompanija Shuttle, a u oblasti štampača tu je jedan od lidera već duže od pola veka svakako japanska kompanija STAR. Ovi poslovni aranžmani nam daje priliku da klijentima koji se odluče za saradnju sa nama, ponudimo jedinstvene uslove kroz različite modele saradnje: 

• kupovinu POS opreme

• najam POS opreme

I jedan i drugi model imaju svoje prednosti i mane, na Vama je da izaberete najbolje rješenje za Vaš biznis. Ako imate bilo kakvu dilemu, slobodno nam se obratite, rado ćemo Vam pomoći oko izbora - bez ikakvih obaveza.

 

BENEFITI NABAVKE POS OPREME PREKO SKY POS-A

Direktna saradnja sa svjetskim proizvođačima najkvalitetnije POS opreme - Shuttle i Star, omogućila nam je da našim sadašnjim i budućim korisnicima na raspolaganje stavimo sledeće benefite:

• sve završavate na jednom mjestu, brzo i lako, po jedinstvenim uslovima,

• mogućnost izbora najkvalitetnije POS opreme na našem tržištu,

• tehničku podršku u korišćenju POS opreme u režimu 24/7,

• Sky POS na sebe preuzima rizik otkaza opreme iz bilo kog razloga odnosno dobijanje zamjenskog uređaja u roku od 24h, za Shuttle i Star opremu pod garancijom, bez obzira na uzrok kvara,

• kvalitetnu i detaljnu obuku Vašeg personala,

• visoke performanse i dugovječnost opreme,

• uvođenje POS opreme u poslovanje bez ugrožavanja i zastoja tekućeg poslovanja,

• visoki nivo bezbjednosti i pouzdanosti u radu,

• kompatibilnost i laka integracija sa drugim softverima u cilju otvaranja novih poslovnih mogućnosti.

 

SKY POS PONUDA POS RAČUNARA KOMPANIJE SHUTTLE


Konkretno, kada je u pitanju brend Shuttle, nudimo Vam najbolje iz njihove ponude, odnosno All In One računare premium klase.


Sky POS ponuda All In One računara kompanije SHUTTLE

Ova forma računara, nastala je kao odgovor na specifične potrebe tržišta. Kod njih se faktički u jednom uređaju - cjelini, nalazi računar sa svim komponentama. Time se značajno štedi prostor na radnom mjestu i dobija na ergonomičnosti i funkcionalnosti. Broj kablova sveden je na minimum, a primjenom touch screen tehnologije, maksimalno je ubrzan rad i smanjena potreba za korišćenjem miša ili tastature.  

Zbog hroničnog nedostatka prostora u maloprodajnim i HoReCa objektima, ovakav vid računara postaje sve traženiji u POS sektoru. Nekada su oni bili znatno skuplji od klasičnih računara, ali danas je razlika u cijeni krajnje uporediva. S obzirom na benefite koje donose sa sobom, to ove računare čini tržišno veoma interesantnim, prije svega zbog toga što:

- Poboljšavaju i ubrzavaju poslovne procese, 

- Štede vrijeme i prostor, 

- Ergonomski optimizuju radno mjesto

- Jednostavni su za korišćenje, 

- Čine celokupno poslovanje bezbjednijim i lakšim, 

- Veoma su izdržljivi i otporni na vlagu i prašinu,

- Modernim dizajnom ostavljaju pozitivan utisak.

Samostalno ili u saradnji sa nama, konfigurišite All In One računar baš po Vašim potrebama. Izbor je zaista veliki:

Shuttle X50 - Najprodavanija serija All In One Shuttle računara,

Shuttle P22 - All In One računar najmanjih dimenzija sa 11,6-inčnim ekranom,

Shuttle P52 - Serija All In One računara sa Full HD multi-touch ekranom,

Shuttle P92 - Najveći model sa 19,5-inčnim multi-touch ekranom.


SKY POS PONUDA TERMALNIH POS ŠTAMPAČA POTVRDA


Sky POS je direktni i ovlašćeni uvoznik STAR Micronics štampača. 

Ova kompanija je osnovana u Japanu 1947. godine. Star Micronics Co. Ltd, predstavlja jednu od najvećih svjetskih proizvođača štampača, koja je razvila niz proizvoda za POS sektor. Neki od njih u sebi sadrže najnaprednije današnje tehnologije štampanja. 

Čuveni su po svom kvalitetu i izdržljivosti, tako da uopšte ne čudi što recimo njihova serija štampača TSP100 dolaze sa 4 godine garancije prema krajnjim korisnicima. Ovo je samo jedan od očiglednih dokaza vrhunskog kvaliteta STAR štampača. 

U našoj ponudi su i klasični i mobilni termalni štampači.

Sky POS ponuda klasičnih termalnih POS štampača kompanije STAR

U ponudi imamo više serija štampača ovog proizvođača, različitih karakteristika - od najbržih do najrobusnijih: 

- STAR TSP100 - termalni POS štampač dizajniran je sa namerom da postavi nove standarde u POS tehnologiji štampe.

- STAR TSP650II - termalni POS štampač predstavlja najbrži STAR štampač brzine 300mm/sekunda.

- STAR TSP700II  -  termalni POS štampač robusnog i svestranog dizajna idealan je za brzu štampu sa velikim brojem računa.

- STAR mC-Print3 - termalni POS štampač koji pruža jednostavno i efikasno štampanje računa i narudžbina kupaca.


Sky POS ponuda mobilnih termalnih POS štampača kompanije STAR

U modernom poslovanju, često se podrazumijeva rad Vašeg personala na terenu ili mobilnost radnika u okviru samih objekata. Automatizacijom takvih procesa, postižu se ogromne uštede (kuriri, konobari, zaposleni u maloprodaji, magacioneri, logističari..). 

Kako bi se takav poslovni proces potpuno zaokružio, često je potrebno nešto odštampati na licu mjesta (fiskalni računi, razne vrste naljepnica, barkodovi, cijene, priznanice, karte).Upravo za te svrhe su osmišljeni i napravljeni kompaktni ali moćni - mobilni termalni štampači.

Sky POS Ponudu mobilnih termalnih štampača, čine uređaji koji su se dokazali u realnim uslovima poslovanja. Pogotovu u POS sektoru. Neće Vas iznevjeriti ni ljeti ni zimi, na terenu ili u untrašnjosti nekog objekta, jako su brzi i laki za korišćenje i obuku. Jednostavno se povezuju sa ostalom opremom - na mnogo načina.

Sky POS ponudu mobilnih termalnih POS štampača predvode modeli kompanije STAR i to:

- STAR SM-L200 - bluetooth mobilni štampač potvrda i etiketa do 2 inča (58mm) kompaktnog oblika i savremenog izgleda.

- STAR SM-230i - super kompaktan mobilni Bluetooth štampač nove generacije sa automatskim uparivanjem.

Oba ova modela su krajnje efikasna i pouzdana, tako da nećete pogriješiti za koji god da se opredijelite. Rukovanje je brzo i lako, a njihova robusnost i otpornost na spoljašnje uticaje čini ih idealnim za terenski rad.